2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

neděle 20. října 2013

Co to je? Dva naráz?

Někdy se věci vyvinou zcela jinak, než člověk očekával.
Předpokládal jsem, že dnešek bude klidný a pohodový den, ale vše je nečekaně zkomplikované a zatím netuším, do jaké míry.
Pavla se od rána cítila rozlámaná, odpoledne se jí udělalo zle, "telefonovala", sotva usrkávala žaludeční čaj a žužlala suchý rohlík. Dopoledne jí bolela hlava, odpoledne už ne, bez teplot. Že by nějaká gastritida?
Já mám už od včerejšího dopoledne problém se žaludkem též, "výstup nevonný", a k tomu se teď navečer přidala bolest celého těla a zejména hlavy. Taky bez teplot, takže bych to tak trochu přirovnal k Pavlinu ránu.
Co to k sakru je? A jak to, že nás to postihlo oba skoro naráz, a obě děti se zatím jeví živé jako rybky, dokonce až moc? Hledat původ ve stravě tedy nelze, jedli jsme od pátečního odpoledne všichni to samé, to by se na méně odolném dětském organismu přece dávno projevilo...
Trochu mám obavu z toho, co přinese ráno :-(

Žádné komentáře:

Okomentovat