2009, 2010, 2011 © Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný

Osobní stránky člena Tanečního divadla Mimi Fortunae, šťastného otce dvou bezva dětí, Filipa a Lenky, manžela jisté paní Pavly, webdesignéra, (bývalého) středoškolského učitele a tak trochu spisovatele...
Mgr. Ing. Radek (Králík) Novotný, Strnadova 9/15, 628 00 Brno, mobil: 777 083 126 e-mail: coney@centrum.cz

sobota 29. prosince 2012

Tradiční vánočně-novoroční...


Prosím, věnujte pozornost alespoň předposlednímu odstavci tohoto textu.
Jaký bude rok 2013 nevím. Loni jsem si dovolil sdílet pesimismus glosy Ivana Hoffmana. A teď mohu s pohledem přes rameno říci:
Do světa se šířící nakažlivá vzpoura proti jednomu procentu nejbohatších, kteří dále bohatnou na úkor zbylých 99 procent občanů, jakoby se někde nějak zadrhla, je ticho po pěšině. Politici dále předvádějí své kejkle, Žito zkouší "protikejkle".
Pravda, lidem se sice stále pranic nelíbí, že když se hospodářsky nevede, přednostně se zachraňují viníci, zatímco obětem krize se znovu a znovu utáhne opasek anebo uzda - ale nic se nestalo. Konec světa nenastal. A od ledna budeme mít vyšší daně.



Stalo se tradicí, že každý rok odesílám mezi vánočními svátky a koncem roku mail s PFkem. Tento rok postupuji jako loni. Nejprve jsem pročítal a promazával adresář, který se během roku zase rozrostl. (A příští rok to udělám nanovo, osvědčilo se...).
Takže pokud jste tento mail dostali, jste stále ještě v mém adresáři. Domnívám se, že nepatříte mezi "mrtvé duše", lidičky, které třeba svůj mail už nepoužívají, a jste v mém adresáři, protože si myslím, že tam stále patříte...
  • Předpokládám, že spolu budeme i v roce 2013 komunikovat;
  • nebo to přinejmenším stále považuji za pravděpodobné.
No a pokud snad máte dojem, že v mém adresáři už vlastně být nemáte či být nechcete, stačí napsat, adresář se dá snadno upravit, ještě ztenčit...
A nezlobte se, že Vás takto oslovuji, zdá se mi to praktické, jen obyčejné Pé-eFko by nejspíš bylo jen dalším "smetím" v našich "přeplněných mailových schránkách".

Žádné komentáře:

Okomentovat